Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/10/d684636790/htdocs/lauraweb/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1145

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/10/d684636790/htdocs/lauraweb/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
Laura Gonzalo Pintora de Girona (Cataluña)

Statement

L'art est éphémère et éternel en même temps. Il nous enrichit l'esprit et nous appauvrit les poches, il vide notre puit et il nourrit notre âme. Il est contradictoire, aussi contradictoire que l'être humain et, pourtant, je ne peux que l'aimer. Je le sens, je le vis et je le subis.

Le parcours que j’ai fait en tant qu'artiste est juste ma façon de vivre. On pourrait dire que c'est ma façon à moi d’avoir un journal, un journal où j'écris à coup de pinceaux de la poésie en couleurs, mes sentiments et émotions, frustrations et péchés. Je me sens libre. C’est mon espace de liberté, le chaos y devient logique et trouve son ordre,  la complexité des pensées devient  alors simple.

Presse

La unió d’art, vida i dona és present en tot moment, a vegades amb obres d’un caire clarament sexual, i d’altres en canvi d’aire més aviat malenconiós transmès a través de mons imaginaris on frustracions i anhels de llibertat van donats de la mà.

Leer artículo

BONART

El títol de la mostra reflecteix la intenció reivindicativa de l’artista, que trenca una llança a favor de les dones que encara "arrosseguen el pes d’una educació on les etiquetes d’allò considerat correcte i allò considerat inadequat marquen les seves maneres de fer i de viure, però no de sentir, i això esdevé una font de frustracions i un impediment a l’hora d’assolir la seva realització personal". 

Leer artículo

ARA

El fil conductor d’aquestes obres és per una banda el color i per altra la temàtica: la dona. Es tracta d’una reflexió sobre la càrrega que suporta la dona actual degut a la pressió social, una lluita entre allò correcte i allò inadequat que lliurem mentre fem camí a la recerca de la nostra realització individual.

Leer artículo

GIDONA

Œuvres

Exemple des œuvres de l'artiste Laura Gonzalo

Réseaux Sociaux

Vous pouvez me suivre sur les réseaux sociaux.

  • lauragonzaloart@gmail.com
  • C/Joan Reglà, nº11 - Local. 17003 - Girona
Webmaster: Reyes Gnlez
Copyright © – Laura Gonzalo