Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/10/d684636790/htdocs/lauraweb/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1145

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/10/d684636790/htdocs/lauraweb/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
Laura Gonzalo Pintora de Girona (Cataluña)

Statement

L’art és efímer alhora que etern. Ens enriqueix l’esperit i ens empobreix la butxaca, esgota el nostre pou i alimenta la nostra ànima És contradictori, tan contradictori com l’ésser humà i, malgrat això, no puc fer altra cosa que estimar-lo. El sento, el visc i el pateixo. El recorregut que faig com artista no és més que el camí que faig a la vida. Podria dir-se que és la meva forma de portar un diari, un diari on escric amb pinzellades poesia feta dels colors dels meus sentiments i emocions, frustracions i pecats. M’allibero. És el meu espai de llibertat, on el caos cobra sentit i troba un ordre i la complexitat dels pensaments es torna senzilla.

Premsa

La unió d’art, vida i dona és present en tot moment, a vegades amb obres d’un caire clarament sexual, i d’altres en canvi d’aire més aviat malenconiós transmès a través de mons imaginaris on frustracions i anhels de llibertat van donats de la mà.

Llegir article

BONART

El títol de la mostra reflecteix la intenció reivindicativa de l’artista, que trenca una llança a favor de les dones que encara "arrosseguen el pes d’una educació on les etiquetes d’allò considerat correcte i allò considerat inadequat marquen les seves maneres de fer i de viure, però no de sentir, i això esdevé una font de frustracions i un impediment a l’hora d’assolir la seva realització personal".

Llegir article

ARA

El fil conductor d’aquestes obres és per una banda el color i per altra la temàtica: la dona. Es tracta d’una reflexió sobre la càrrega que suporta la dona actual degut a la pressió social, una lluita entre allò correcte i allò inadequat que lliurem mentre fem camí a la recerca de la nostra realització individual.

Llegir article

GIDONA

Obres

Mostra de les obres de l'artista Laura Gonzalo

Xarxes Socials

Pots seguir-me a les xarxes socials.

  • lauragonzaloart@gmail.com
  • C/Joan Reglà, nº11 - Local. 17003 - Girona
Webmaster: Reyes Gnlez
Copyright © – Laura Gonzalo