ELS NOSTRES HOSPITALS

L’experiència humanitzant els nostres hospitals va ser increible. Val a dir que l’esgotament dia a dia era més evident, van ser moltes hores durant molts de dies pintant i pintant les parets, portes i sostres de l’hospital de Palamós i del CAP de Palafrugell, ja tenia agulletes fins i tot a les pestanyes!! però el resultat és espectacular! Vam ser un un gran equip d’artistes treballant per una bona causa. Ens emportem molt més del que els hi deixem… m’emporto bons records amb bona gent, noves amistats, aprenentatge, col·laboració, moments màgics amb nens hospitalitzats, i la satisfacció d’haver pogut aportar el meu petit granet de sorra en aquest projecte.

Agraïr la tasca realitzada a l’Associació Acompanyart i, com no, a l’Ignasi Blanch i al seu equip. Grans professionals i grans persones!

Abraçades, petons i… Salut i art!