1 de novembre, a la Fira!

El passat 1 de novembre vaig assistir a la Fira del Dibuix i la Pintura de Girona. Va ser llarg però molt interessant. A les 5h del matí començava la festa: carregar les obres, els cavallets etc… cap a dos quarts de 7h del matí ja estava muntant la paradeta, amb una fred que pelava!  A quarts de deu vaig rebre una visita molt especial, la de la nostra alcaldessa: la Marta Madrenes, un encant de dona i una gran persona. El dia començava bé!  Per la fira van passar moltíssims visitants, i em sento molt agraïda per la bona acollida que va tenir la meva obra. I quina sort la meva!, els “veïns” de fira que em van tocar eran fantàstics, vam poder compartir moltes converses i riures. En definitiva, una molt bona experiència: noves coneixences, retrobades inesperades, i art, molt d’art!

Gràcies a tots i totes els que es van apropar a gaudir d’aquest event.

Salut i Art!