Presentació

Ara i aquí emprenc aquesta nova aventura: el meu blog!

Què has de saber sobre mi? Sóc la Laura i la meva gran passió és la pintura, i per ara crec que amb això ja és suficient, no voldria saturar-te amb informació innecessària.

Amb aquest blog espero poder compartir aquesta passió amb tu. Com? Ni idea! D’aquí que hagi començat dient que això serà tota una aventura…

Què trobaràs al meu blog? Doncs no prometo que en més d’una ocasió no trobis alguna de les meves molt habituals cabòries, no voldria mentir-te, però allò que espero és poder compartir ART en totes les seves formes; des d’opinions sobre exposicions a informació sobre les meves pròpies, projectes, experiències, treball de taller, frustracions i penes (espero que poques!) i alegries i èxits (molts, molts, si us plau!). I espero fer-ho d’una forma amena que no provoqui que desapareguis i em bloquegis de per vida.

T’animes a compartir aquesta aventura amb mi?